CIJFERS

Fonobori in 2018: feiten en cijfers

Stichting Fonobori heeft in 2018 totaal 28 aanvragen ontvangen, waarvan er 23 zijn gehonoreerd. De overige aanvragen zijn afgewezen of zijn teruggetrokken. In 2018 zijn subsidies toegezegd met een totaal toegekend bedrag van € 55.000,-. Bekijk alle projecten waar Fonobori in 2018 subsidie aan heeft toegekend via de onderstaande button:

De aanvragen kwamen van organisaties uit verschillende branches en met verschillende doelstellingen. Om een beeld te geven van de verschillende soorten Ridderkerkse doelen die Fonobori in 2018 heeft ondersteund, treft u onderstaande diagram aan:

De meest recente voorbeelden van projecten die ondersteund zijn kunt u ook bekijken op de pagina voorbeelden.

Financiële verantwoording 2018

Wilt u inzicht in de financiële verantwoording 2018 van Fonobori? Klik dan op de onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Wanneer komt mijn project/initiatief in aanmerking voor een financiële bijdrage van Fonobori? Moet mijn aanvraag altijd verband houden met ouderen in Bolnes? De antwoorden op deze en meerdere vragen vind je op deze pagina.

Privacyverklaring

Ondersteuning aanvragen?

Voor een aanvraag voor een financiële ondersteuning verzoeken wij u om het Fonobori aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Naar het formulier.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Piet Louter

Over Fonbori

De naam Fonobori is een acroniem van: Financiële Ondersteuning Noordhave Bolnes Ridderkerk. De stichting Fonobori is een Ridderkerkse stichting die in 2009 is voortgekomen uit de stichting Noordhave. De stichting zette zich jarenlang in voor de huisvesting van ouderen in Bolnes. De overgebleven fondsen uit die stichting vormen nu de financiële middelen van de nieuwe stichting Fonobori met als breder doel het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van Ridderkerk te bevorderen.

Copyright © Fonobori 2019. Alle rechten voorbehouden.