vragen

Hieronder ziet u een overzicht van de veelgestelde vragen.
Klik op vraag om het antwoord te tonen.

Hoe is Fonobori ontstaan?

In 2008 heeft de stichting Noordhave besloten gezien de gewijzigde maatschappelijke verhoudingen en de daarmee samenhangende verantwoordelijkheden en/of aansprakelijkheden haar taken per 1 januari 2009 over te dragen aan de professionele thuiszorgorganisatie Internos. Op datzelfde moment is de stichting Noordhave opgeheven en is het liquidatie saldo ingebracht als startvermogen van de op 16 oktober 2008 opgerichte stichting Fonobori.

Wat gebeurt er na het indien van mijn aanvraag?

Direct na het online indienen van uw aanvraag, krijgt u van ons een automatische bevestiging. Vervolgens nemen wij uw aanvraag in behandeling en krijgt u binnen één maand een eerste reactie van ons. Daarin geven wij aan of uw aanvraag voldoet aan de voorwaarden en of deze wel of niet in aanmerking zou kunnen komen voor honorering.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wanneer komt mijn project/initiatief in aanmerking voor een financiële bijdrage van Fonobori? Moet mijn aanvraag altijd verband houden met ouderen in Bolnes? De antwoorden op deze en meerdere vragen vind je op deze pagina.

Privacyverklaring

Ondersteuning aanvragen?

Voor een aanvraag voor een financiële ondersteuning verzoeken wij u om het Fonobori aanvraagformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Naar het formulier.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met Piet Louter

Over Fonbori

De naam Fonobori is een acroniem van: Financiële Ondersteuning Noordhave Bolnes Ridderkerk. De stichting Fonobori is een Ridderkerkse stichting die in 2009 is voortgekomen uit de stichting Noordhave. De stichting zette zich jarenlang in voor de huisvesting van ouderen in Bolnes. De overgebleven fondsen uit die stichting vormen nu de financiële middelen van de nieuwe stichting Fonobori met als breder doel het maatschappelijke en culturele welzijn van de inwoners van Ridderkerk te bevorderen.

Copyright © Fonobori 2019. Alle rechten voorbehouden.